Отзиви от нашите клиенти

Доволен съм от услугата. Почистих няколко кожени якета с DryClean.bg - качеството е на високо ниво, цените са супер. Хората също са супер любезни и отзивчиви, което е рядкост в България.

Иван Киров

След като DryClean.bg почистиха ски екипировката на цялото семейство сме доволни от тях и ще ги ползваме отново. Бяхме приятно изненадани от бързината на услугата.

Жана и Петър Георгиеви

Използвам DryClean.bg редовно вече 6 месеца за почистването на работните си костюми и признавам винаги са внимателни и връщат всичко перфектно и почистено.

Деян Христов

Услугата за доставка и вземане на DryClean.bg е най-добрата в София. Категорично! Лесно, удобно и отлично обслужване. Изключително мили и отзивчиви хора. Благодаря и с удоволствие ви пиша препоръка за добрата ви работа. Вече няколко пъти се възползвам от услугата от врата до врата и съм много доволна.

Ивайла Ганчева

DryClean.bg спасиха сватбената ми рокля, която се беше изцапала доста, а многото орнаменти представляваха сериозно предизвикателство. Все пак успяха. Искрено благодарна съм им, че запазиха тази сантиментална за мен дреха прекрасна, както в деня, в който я купих.

Ели Минчева

Използвам DryClean.bg от доста време и винаги съм била изключително доволна от тяхната услуга. Те се грижат за всичките ми рокли и тоалети с изключително внимание и професионализъм. Услугата им за доставка и вземане е невероятно удобна, което прави нещата много по-лесни за мен.

Гергана Панова

От месеци използвам услугите на DryClean.bg и винаги съм бил изключително доволен. Изключително професионално обслужване и винаги са готови да помогнат и да предложат най-доброто решение. Препоръчвам ги на всеки, който се нуждае от предвидимост при подобна услуга, а не да отиде някъде където да му стопят копчетата на 3 сака (истински случай при близкото ми ателие за химическо чистене, което ползвах преди вас). Благодаря за отношението и работата ви!

Димитър Маринов

Пиша ви препоръка, както ме помолихте, за да ви похваля. Признавам чистосърдечно, че имате отлично обслужване и винаги мога да разчитам на вас, дори когато излизате от рамките на обичайното за да задоволите капризите ми. Благодаря и в мое лице си намерихте истинска рекламна агентка, защото вече ви препоръчах на колеги и приятели, особено откакто пуснахте сайта и услугата от врата до врата - вече ползвам директно нея всеки път.

Христина Гергова

DryClean.bg знаят как да работят и нямат нужда да им обясняваш всичко. Често дори ми предлагат конкретни решения още като се чуем за поръчка. Ползвам техните услуги от над година и винаги съм бил доволен от резултатите. Отношението на екипа им добавя допълнителен плюс към цялостното преживяване. Най-важното е, че разбират от това, което правят. За мен стойността на услугата си струва всеки платен лев.

Живко Карастоянов

Благодарение на DryClean.bg, няколко мои любими спортни сака са като нови! Опитах с други химически ателиета, но не успяваха да се справят както те се справиха. Освен това, персоналът е изключително любезен и готов да помогне с каквото и да е необходимо. Силно препоръчвам DryClean.bg на всеки, който търси качествено химическо чистене. Цените са напълно разумни, а сроковете доста бързи. Специално за бързината не мога да си изкривя душата, че е нещото, което ме кара да се изненадвам отново и отново.

Кирил Атанасов

Наскоро използвах DryClean.bg за първи път и останах изключително впечатлена от тяхната услуга и подход. Персоналът беше изключително учтив и по телефона и на вратата, когато дойде момчето да вземе нещата. Обслужването е бързо и адекватно. Роклите ми бяха върнати в перфектно състояние, буквално като нови, което няма как да не зарадва всеки..

Диана Кръстева

Открих DryClean.bg след като предишните химически услуги, които използвах за жалост затвориха и се наложи да търся ново ателие. Абсолютно впечатлен съм от качеството на тяхното обслужване, което се усеща във всяко едно общуване с тях, както и при крайният резултат от тяхната работа. И костюмите, и обувките са като нови след тяхната услуга, до колкото разбира се това е възможно.

Ангелина Димитрова

В страницата за препоръки на DryClean.bg събираме отзивите на нашите клиенти, които споделят своята оценка на база опита и удовлетворението си от предоставените услуги.

Тази секция е създадена, за да ви покаже пряко мненията, коментарите и отзивите на хората, които са използвали нашите услуги за химическо почисване и как те са оценили качеството на обслужване, отношението към детайлите и професионализма, към който се стремим.

Всяка препоръка тук е доказателство за нашата ангажираност към отличния сервиз и удовлетворение на клиента.

Различните препоръки се отнасят за различен тип услуги и макар най-често да почистваме костюми и сватбени рокли, то тук ще откриете и препоръки от наши доволни клиенти, възползвали се от химическо чистене на спално бельо, зимна екипировка, обувки и дори любимото си кожено яке.

Разбираме, че всяка дреха е важна и заслужава специално внимание, затова се стремим да предоставим персонализирано обслужване, което да отговаря на вашите нужди и очаквания.

Нашите клиенти оценяват това, че сме изключително точни и прецизни в работата си, и че всяка дреха се връща в перфектно състояние. Мненията, които ще намерите тук, са доказателство за нашата посветеност към качеството и удовлетворението на клиентите.

Стремим се да изградим връзка с нашите клиенти, като им предлагаме не само услуга, но и увереност, че техните дрехи са в най-добри ръце.

Благодарим на всички, които са избрали услугите на химическо чистене в София – DryClean.bg и са споделили своя позитивен опит с нас.

Вашите препоръки са нашата най-голяма награда и стимул да продължаваме да изпълняваме качествено нашите услуги

Обади се сега