Имате нужда от професионална услуга за химическо чистене на вашата ски екипировка?

Искате да я поддържате в перфектно състояние за всеки предстоящ зимен сезон?

DryClean.bg е мястото, където ние предлагаме специализирано химическо чистене на ски облекло и аксесоари.

Ние разбираме значението на качествената грижа за ски екипировката, за да осигурим вашата безопасност и комфорт по време на зимните приключения.

Нашите методи на почистене са напълно безопасни за всички видове тъкани и материали, като гарантират отстраняване на мръсотия и влага.

Химическо чистене на ски екипировка

Цени за химическо чистене на ски екипировка

Тип Цена Цена експресна доставка 24 ч.
Ски яке с импрегниране 25 лв. 50 лв.
Ски панталон с импрегниране 21 лв. 42 лв.
Ски панталон 19 лв. 38 лв.
Ски яке 21 лв. 42 лв.
Ски екип 44 лв. 88 лв.
Ски екип с импрегниране 49 лв. 98 лв.
Пуловер 9 лв. 18 лв.
Суичър 10 лв. 20 лв.
Жилетка 10 лв. 20 лв.
*Силно замърсена ски екипировка - Цена + 50%

Почистване на ски яке

Ски якетата са изложени на различни атмосферни условия и често събират мръсотия и влага. Те са изключително важни за вашето комфортно и безопасно преживяване на пистата, като предпазват от студ, вятър и сняг.

За да запазят своите водоустойчиви свойства, ски якетата изискват внимателно и по-специфично почистване. Преди процеса на почистване, нашият екип от професионалисти внимателно проверява материята на якето.

Това включва преглед на тъканите, проверка за наличие на специални покрития, както и оценка на степента на замърсяване и износване.

Почистване на ски панталон

Ски панталоните са ключов елемент от екипировката и също изискват специално внимание, за да осигурят комфорт и защита по време на ски спортовете.

Зоните, които са най-подложени на износване и мръсотия, включително колената и задната част, изискват особено внимание при чистенето.

При химическото чистене на ски панталоните, ние внимаваме да запазим водоустойчивите и дишащи свойства на тъканта. Това означава използването на меки, но ефективни почистващи препарати.

Почистване на аксесоари

Аксесоарите като ски ръкавици, шапки и шалове играят важна роля в ски екипировката, като предпазват от студа и увеличават комфорта по време на ски спортовете.

При почистването на ски ръкавици, шапки и шалове, нашият екип се фокусира върху отстраняването на всякаква мръсотия и влага, които могат да се натрупат през ски сезона.

Фактори, определящи цената на услугата

Цената за химическо чистене на ски екипировка зависи от няколко фактора, включително типа и сложността на материалите, степента на замърсяване и специфичните изисквания за грижа.

Ние предлагаме конкурентни цени, като същевременно гарантираме високо качество на услугата.

Не позволявайте на мръсотията и износването да намалят удоволствието ви от ски спортовете. Запазете вашата ски екипировка в оптимално състояние с професионалните ни услуги за химическо чистене.

Свържете се с нас още днес и се подгответе за следващите си зимни приключения с DryClean.bg!

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ НА СКИ ЕКИПИРОВКА
Изберете професионалните услуги за химическо чистене на ски екип от врата до врата на удобни цени!
Оценка: 4.62 / 5 (289 мнения)
Обади се сега