Как да спазваме хигиена на работното място
Хигиена на работното място

Чистотата на дрехите на работното място играе критична роля не само за професионалният имидж, но и за здравето и благополучието на служителите. В съвременна работна среда, хигиената е от изключително значение. Поддържането на чисти и правилно обработени дрехи влияе значително на ежедневието. Статията изследва как редовното и професионално химическо чистене,

Премахване на кални петна от дрехите
Премахване на кални петна от дрехите

Калта по дрехите е едно от най-неприятните изживявания по време на дъждовни дни, особено когато става дума за детски дрехи и тяхното пране и поддръжка чисти.

6 изненадващи неща, които може да почистите с химическо чистене
Неща, които може да почистите с химическо чистене

Използването на услуги за химическо чистене в София става все по-популярно и макар столицата да води убедително при използването на този тип услуги, то останалите градове все още изостават значително(поне, когато говорим за тази услуга в личен план, а не в хотелски или ресторантьорски контекст).

Сватбената рокля: Какво да правим и какво не
Какво да правим и какво не със сватбената рокля

Сватбената рокля е един от най-ценните спомени от вашия сватбен ден. Затова е изключително важно да вземете предвид редица фактори при почистването ѝ, за да запазите платът, боята и ръчно изработените детайли върху нея.

Блог със съвети от DryClean.bg

Добре дошли в блога на Химическо Чистене DryClean.bg, вашия съветник за всичко, свързано с грижата за дрехите и химическото чистене.

Тук ще намерите професионални насоки за поддръжка на вашия гардероб, съвети за петна и трикове за запазване на новия вид на облеклото ви.

Нашите експертни статии обхващат най-новите тенденции в грижата за текстила, представят иновации в химическото чистене и дават практически съвети за домашна употреба.

Включете се в нашата общност, научете нещо интересно и практично, за да поддържате вашия стил безупречен с DryClean.bg.

Обади се сега