DryClean.bg предлага на своите клиенти химическо чистене в Надежда от висок клас при отлични цени, адаптирани за нуждите на живущите.

„Надежда“ е един от най-големите, разпознаваеми и емблематични квартали на столицата на България и като такъв, ние сме се погрижили да предложим нашите услуги на жителите на този район.

Квартал „Надежда“ е разделен на 4 части, както следва:

  • Надежда 1;
  • Надежда 2;
  • Надежда 3;
  • Надежда 4.

В отговор на динамичните предизвикателства на нашия бит и за да ви освободим от неудобството да носите вашия костюм, рокля или кожено яке до нашите физически обекти, ние предоставяме обслужване от врата до врата.

Птичи поглед към квартал Надежда

Химическо чистене от врата до врата в Надежда

Без да се разхождате, без да се занимавате, без да губите време и енергия.

Ние ще дойдем до вашия дом, за да вземем всичко, което искате да бъде почистено с висококачествените услуги за химическо чистене на DryClean.bg.

В Надежда, квартал с богата история и общностна атмосфера, ние разбираме значението на времето и личния комфорт на всеки наш клиент и за това се опитваме винаги да отговорим подобаващо на вашите очаквания.

Това включва ясно отношение, както спрямо качеството на услугите на DryClean.bg, така и по отношение на сроковете за тяхната реализация и крайната удовлетвореност от постигнатите резултати.

Цени за химическо чистене в Надежда

Костюми
ТипЦенаЦена експресна поръчка 24 ч.
Костюм 2 части19 лв.38 лв
Костюм 3 части25 лв50 лв
Риза, блуза7.50 лв15 лв
Тениска7 лв14 лв
Панталон, пола9 лв18 лв
Панталон с ръб9.50 лв19 лв
Панталон къс7 лв14 лв
Пола плисе13 лв26 лв
Шлифер – къс17 лв34 лв
Шлифер – дълъг19 лв38 лв
Палто18 лв36 лв
Елек, жилетка към костюм6.20 лв12.40 лв
Сако10 лв20 лв
Сако вълна, лен12 лв24 лв
Елек пух или вата15 лв30 лв
Яке тънко12 лв24 лв
Яке с пух дълго23 лв46 лв
Яке с пух късо19 лв38 лв
Рокли
Спално бельо
Кожени облекла
Обувки
Сватбена рокля
Ски екипировка
* Силно замърсени дрехи – Цена + 50%

Какъв е процесът при химическо почистване от врата до врата в Надежда

По-долу ще опишем отделните стъпки в нашата работа, които пряко касаят клиентите ни, за да може вие да направите информиран избор при подбора на ателие за химическо чистене в Надежда:

  • Обаждате ни се или попълвате формата ни за контакти в нашия сайт DryClean.bg;
  • Получавате уведомление по телефон за приетата заявка за химическо чистене от врата до врата в Надежда;
  • В уговореното предварително и удобно за вас време идваме до врата на вашето жилище/блок, за да вземем всичко, което желаете да бъде почистено;
  • Нашият персонал придвижва процеса в нашата база и започва почистването;
  • След като сме готови с поръчаните дейности се свързваме отново с вас, за да уговорим удобен час за връщането на вече почистените дрехи, спално бельо, екипировка или обувки;
  • Доставяме всичко до вашата врата, където вие извършвате качествен контрол на нашата работа и имате възможност да ни дадете обратна връзка или да направите рекламация в случай на неудовлетвореност.

Защо DryClean.bg е най-доброто решение

Входът на стадион "Локомотив" в кв. Надежда
Стадион "Локомотив"

Защото може да използвате добри услуги по химическо чистене в Надежда, без да имаме физическа локация и това да предопределя избора ви.

Най-често хората се обръщат към най-близкото до тях химическо чистене, а така се лишават от възможността да използват дори по-добри услуги, които обаче нямат ателие в Надежда например.

Следователно вие не избирате най-доброто химическо чистене в София, а това, което е най-удобно за вас.

А какво ще кажете да имате и двете – удобство и качество?

Благодарение на DryClean.bg, вие получавате най-доброто, както и удобен и надежден начин да поддържате вашите дрехи винаги чисти и свежи, без да напускате комфорта на дома си, докато избирате по-добра услуга от тази, която е близо до вас и вашия дом в Надежда.

Ние сме тук, за да ви помогнем с всички нужди от химическо чистене, от стандартно пране и гладене до специализирани грижи за деликатни и скъпи тъкани.

Обслужването ни е бързо и ефективно, съобразено със забързаното ви ежедневие и ориентирано към постоянен стремеж за качество, което вие, нашите клиенти очаквате при избор на услугите на DryClean.bg

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ В НАДЕЖДА
Изберете професионалните услуги за химическо чистене от врата до врата в Надежда на изгодни цени!
Оценка: 4.57 / 5 (162 мнения)
Обади се сега