DryClean.bg предоставя изключително качество на химическо чистене в квартал Борово, София, на конкурентни цени, адаптирани към нуждите и очакванията на местните жители.

С особено внимание към детайла и личния подход към всеки клиент, ние се стремим да предложим услуги, които изцяло отговарят на вашите изисквания за грижа и поддръжка на текстил. Независимо дали става въпрос за елегантни костюми, деликатни булчински рокли или удобни ски екипировки, нашият екип е обучен да се грижи с внимание и професионализъм за всяка една ваша дреха.

Борово е известен със своята уютна и семейна обстановка, с тихи улици и зелени площи, които правят района предпочитано място за живот от много софиянци. В този красив и спокоен квартал, времето и комфорта на жителите са от изключително значение, и затова предлагаме иновативни и ефективни решения за поддържане на вашите дрехи в перфектно състояние.

Птичи поглед над Борово, София

Химическо чистене от врата до врата в Борово

Ние ценим вашето време и предлагаме услуга за химическо чистене от врата до врата, което ви позволява да продължите със своите дневни занимания, докато ние се грижим за вашите дрехи с професионализъм и внимание към детайла.

Включвайки във всяка стъпка от процеса нашата отдаденост на качеството и удовлетвореността на клиента, ние гарантираме, че всяка поръчка е изпълнена с изключително внимание и професионализъм.

Цени за химическо чистене в Борово

Костюми
ТипЦенаЦена експресна поръчка 24 ч.
Костюм 2 части19 лв.38 лв
Костюм 3 части25 лв50 лв
Риза, блуза7.50 лв15 лв
Тениска7 лв14 лв
Панталон, пола9 лв18 лв
Панталон с ръб9.50 лв19 лв
Панталон къс7 лв14 лв
Пола плисе13 лв26 лв
Шлифер – къс17 лв34 лв
Шлифер – дълъг19 лв38 лв
Палто18 лв36 лв
Елек, жилетка към костюм6.20 лв12.40 лв
Сако10 лв20 лв
Сако вълна, лен12 лв24 лв
Елек пух или вата15 лв30 лв
Яке тънко12 лв24 лв
Яке с пух дълго23 лв46 лв
Яке с пух късо19 лв38 лв
Рокли
Спално бельо
Кожени облекла
Обувки
Сватбена рокля
Ски екипировка
* Силно замърсени дрехи – Цена + 50%

Процес на химическо чистене от врата до врата в Борово

Нашата цел е да ви предоставим качествени услуги за химическо чистене, които да ви спестят време и усилия. В допълнение, осигуряваме гъвкавост при уговаряне на връщането на дрехите, като се стремим да се адаптираме към вашето заето ежедневие и да предложим най-удобното за вас време.

Защо да изберете DryClean.bg за химическо чистене в Борово?

Пазар Борово
Пазар "Борово"

Избирайки нас, вие се доверявате на експерти, които влагат страст в работата си и се грижат за вашите дрехи. Ние се стремим да надминем очакванията ви, като интегрираме нашите услуги безпроблемно в ежедневието ви.

Изберете DryClean.bg за вашия партньор за химическо чистене в Борово и се насладете на комбинацията от качество, удобство и внимание към клиента, която предлагаме, за да поддържате вашите дрехи винаги чисти и свежи, без да напускате комфорта на дома си.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ В БОРОВО
Изберете професионалните услуги за химическо чистене от врата до врата в Борово на топ цени!
Оценка: 4.65 / 5 (204 мнения)
Обади се сега