DryClean.bg предлага премиум химическо чистене в Света Троица с атрактивни цени, съобразени с нуждите на местните жители.

Разположен в сърцето на София, квартал Света Троица се откроява с уникалния си характер и предоставя на своите жители достъп до изключителни услуги за химическо чистене, създадени да удовлетворят техните потребности.

За да улесним ежедневието ви и да ви спестим време, предлагаме услуга от врата до врата за чистене на спално бельо, кожени дрехи, обувки и прочие, гарантирайки ви комфорт и удобство.

Птичи поглед към Света Троица, София

Химическо чистене от врата до врата в Света Троица

Забравете за неудобството от разнасянето на дрехите до химическото чистене. Без излишно ходене, без загуба на време и енергия.

Екипът на DryClean.bg ще посети дома ви, за да прибере всички артикули, които желаете да бъдат обработени с нашите висококачествени услуги за химическо чистене.

В Света Троица, квартал с модерен дух и активен живот, ценим времето и удобството на всеки наш клиент. Нашата цел е да отговаряме на вашите нужди с професионализъм, предлагайки надеждно обслужване и гарантирайки задоволство от крайния резултат, както по отношение на качеството на нашите услуги, така и в спазването на обещаните срокове.

Цени за химическо чистене в Света Троица

Костюми
ТипЦенаЦена експресна поръчка 24 ч.
Костюм 2 части19 лв.38 лв
Костюм 3 части25 лв50 лв
Риза, блуза7.50 лв15 лв
Тениска7 лв14 лв
Панталон, пола9 лв18 лв
Панталон с ръб9.50 лв19 лв
Панталон къс7 лв14 лв
Пола плисе13 лв26 лв
Шлифер – къс17 лв34 лв
Шлифер – дълъг19 лв38 лв
Палто18 лв36 лв
Елек, жилетка към костюм6.20 лв12.40 лв
Сако10 лв20 лв
Сако вълна, лен12 лв24 лв
Елек пух или вата15 лв30 лв
Яке тънко12 лв24 лв
Яке с пух дълго23 лв46 лв
Яке с пух късо19 лв38 лв
Рокли
Спално бельо
Кожени облекла
Обувки
Сватбена рокля
Ски екипировка
* Силно замърсени дрехи – Цена + 50%

Какъв е процесът при химическо почистване от врата до врата в Света Троица

Ето как протича нашият процес, за да ви осигурим пълна прозрачност и да ви помогнем да направите информиран избор, когато избирате химическо чистене в Света Троица:

  • Инициирате контакт чрез обаждане или попълвате формата за контакти на нашия уебсайт DryClean.bg;
  • Получавате потвърждение по телефона за приетата заявка за химическо чистене от врата до врата в Света Троица;
  • Ние се срещаме с вас на уговореното място и време при входа на вашето жилище или блок, за да приберем дрехите за чистене;
  • Дрехите ви се обработват с внимание в нашата централа;
  • Веднага след завършване на услугите се свързваме с вас за уговаряне на удобно време за доставка на почистените артикули;
  • Връщаме ви артикулите, като имате възможността да проверите качеството на извършената работа и да оставите обратна връзка при евентуални забележки.

Защо DryClean.bg е най-добрият избор за химическо чистене в Света Троица

Гимназия "Попов"
ПГВТ „Ал. Ст. Попов“

Избирайки DryClean.bg, получавате върховно качество на услугите по химическо чистене в Света Троица, без да зависите от наличието на физическо ателие.

Често хората се насочват към най-близкото химическо чистене, без да осъзнават, че могат да получат още по-добри услуги, които обаче не са физически налице в техния квартал.

Така изборът ви не се основава на качеството, а на близостта на услугата. Но представете си, ако можехте да имате и двете – ненадминато качество и удобство?

С DryClean.bg това е възможно. Избирайки нас, се възползвате от услуги, надхвърлящи очакванията ви, като същевременно поддържате дрехите си чисти и свежи директно от уюта на вашия дом в Света Троица.

Нашата мисия е да предложим бърза и ефикасна услуга, която е идеално съобразена със забързаното ежедневие, като постоянно се стремим към изключителното качество, което клиентите ни очакват и заслужават.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ В СВЕТА ТРОИЦА
Изберете професионалните услуги за химическо чистене от врата до врата в Света Троица на изгодни цени!
Оценка: 4.64 / 5 (144 мнения)
Обади се сега