Имате нужда от химическо чистене на костюми, сака, панталони или друг тип официално облекло?

Искате вашите костюми да изглеждат безупречно за всяко важно събитие? Търсите възможност те да бъдат професионално изпрани, изгладени и почистени?

В DryClean.bg предлагаме специализирано химическо чистене, което ще възвърне оригиналния вид и елегантност на твоя костюм.

Независимо дали става въпрос за бизнес среща, официално събитие или специален повод, костюмът е това нещо, което прави впечатление и трябва да бъде .

Използваме най-съвременни технологии и безопасни препарати, за да осигурим, че всяка една част на костюмите, без значение дали риза, сако, елече, обувки или панталон, ще изглеждат като нови, без да се навредят отделните тъкани.

За дамите, които предпочитат да носят рокли предлагаме и химическо почистване на булчински рокли или официални такива.

Химическо чистене на костюми, сака, панталони в София от DryClean.bg

Цени за химическо чистене на костюми

ТИП Цена Цена експресна поръчка 24 ч.
Костюм 2 части 18 лв. 36 лв
Костюм 3 части 25 лв 50 лв
Риза, блуза 7 лв 14 лв
Тениска 7 лв 14 лв
Панталон, пола 9 лв 18 лв
Панталон с ръб 9.50 лв 19 лв
Панталон къс 7 лв 14 лв
Пола плисе 13 лв 26 лв
Шлифер - къс 17 лв 34 лв
Шлифер - дълъг 19 лв 38 лв
Палто 18 лв 36 лв
Елек, жилетка към костюм 6.20 лв 12.40 лв
Сако 10 лв 20 лв
Сако вълна, лен 12 лв 24 лв
Елек пух или вата 15 лв 30 лв
Яке тънко 12 лв 24 лв
Яке с пух дълго 21 лв 42 лв
Яке с пух късо 19 лв 38 лв
*Силно замърсени костюми - Цена + 50%

Химическо чистене на костюми и аксесоари

Всяка отделна част на костюма допринася за цялостната елегантност и стил, вдъхващ преди всичко самочувствие. Ако даден елемент от вашия костюм не е почистен или изгладен, това се забелязва лесно и оставя лошо впечатление.

Именно затова е важно да използвате услугата за химическо почистване на костюм за всяка отделна дреха, а не за една конкретна.

Пране на ризи

Ризата е ключов елемент от костюма, който изисква специално внимание в процеса на химическо чистене.

Нашият фокус е предимно върху премахването на петна, особено в областите около яката и маншетите, които често са най-изложени на мръсотия и износване.

Освен това, ние използваме специални препарати, които запазват яркостта на цветовете и оставят тъканта мека и удобна за носене.

Също така, има огромна разлика в типа материя, от която е направена ризата.

Независимо дали ризата е от фин памук, лен, смесен материал или друга тъкан, ние се адаптираме към специфичните изисквания на всяка материя, за да предоставим най-добрата възможна грижа.

Химическо почистване на панталони

Панталонът е не по-малко важна чат от костюма от ризата, която обаче е доста често подложена на интензивно износване от ежедневната употреба.

Нашите професионални методи за химическо чистене включват внимателно отстраняване на петна, като се фокусираме върху най-проблемните области като крачолите и седалищната част.

Освен това, ние работим усърдно, за да запазим цветовете живи и ярки, като избягваме избледняването, което често се случва след многократно пране.

Пране и почистване на сака

Всяко сако е символ на елегантност и професионализъм, затова неговото поддържане е от съществено значение за запазване на стилния и прецизен външен вид.

Специфичните методи за химическо чистене, които изполваме в DryClean.bg, имат за цел да премахват ефективно петна и мръсотия, без да увреждат тъканта или да променят цвета и формата на сакото.

Ние обръщаме специално внимание на всички детайли, които правят сакото уникално – от бутоните и подплънките до шевовете и яката.

Всяка част от сакото се почиства индивидуално, за да се гарантира, че те ще останат в перфектно състояние след процеса на чистене.

Ако се нуждате от професионално химическо почистване на вашия костюм, DryClean.bg е идеалното място, където вашия елегантен или официален костюм ще придобие един изцяло нов блясък.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ НА КОСТЮМИ
Изберете професионалните услуги за химическо чистене на костюми от врата до врата на конкурентни цени!
Оценка: 4.65 / 5 (265 мнения)
Обади се сега