Използването на услуги за химическо чистене в София става все по-популярно и макар столицата да води убедително при използването на този тип услуги, то останалите градове все още изостават значително(поне, когато говорим за тази услуга в личен план, а не в хотелски или ресторантьорски контекст).

Днес ще ви разкажем за 6 изненадващи за повечето хора неща, които можете да почистите, благодарение на услугите за химическо почистване, каквито предлага и DryClean.bg.

Дрехи с украса и фини елементи

Инструкция за третиране на коприна при пране на дрехи

Мнозина се притесняват да използват такива услуги, за да почистят дрехи, които са важни за тях заради многото украса или фини орнаменти по тях.

Спокойно, не се притеснявайте от нищо, а просто попитайте дали можем да ви помогнем според специфичното ви желание и ние ще ви консултираме, за да знаете какво да очаквате, ако изберете нашите услуги за почистване.

Дори дрехите с множество елементи като пайети или камъни могат безопасно да се почистват при определени условия и съвсем спокойно вашите дрехи могат да спадат именно в тази графа.

Коприна

Специализираните химически процеси могат ефективно да се справят с предизвикателствата на коприната, без да я повредят.

Нещо, което мнозина не знаят и за това не използват подобна услуга в опит за пране на такъв тип текстил.

Плисирани рокли и поли

Химическото чистене може да помогне за възстановяване и запазване на плисетата на вашите дрехи.

Дали говорим за рокли или поли няма значение, защото за нас е важно да ви помогнем да се справите с всяко предизвикателство, когато това е рационално и възможно разбира се.

Кожени и кадифени дрехи и якета

Кожата и кадифето често изискват повишено внимание при пране.

Ключът, за да се насладите дълго време на любимото си кожено яке е именно поддържането на качеството и вида му чрез специализирана услуга като тази на DryClean.bg.

Специалните процедури и химикали, използвани в чистенето ще ви помогнат да се насладите на прекрасния краен резултат и да вдъхнете нов живот, там, където рядко сте очаквали.

Трудни за почистване петна

Макар хората да познават услугите за химическо почистване на дрехи, то те относително рядко се сещат за тях при нормални условия.
Трудни за почистване петна от храна по дрехите

Например, ако в домашни условия не сте успели да се справите с упоритите и трудни петна, то опцията за химическо третиране е винаги на масата.

Ако държите на дрехата или зацапаният текстил, то това е опция, която не бива да забравяте, защото разнообразните средства и техники за премахване на упорити петна са нашата специалност.

Килими

Килимите често излизат от рамката на първата ни асоциация, когато говорим за химически почиствания.

Все пак, когато ситуацията го изисква, то добра идея е да потърсите и този подход, когато другите не работят, за да запазите своя килим нов и свеж по-дълго време.

И макар да струва по-скъпо, то при подобен тип третиране на килимите, резултатите в повечето случаи са феноменални и клиентите искрено не вярват на постигнатия ефект

Ако не можете да почистите текстил или дрехи, било то заради упорити петна или специфична материя, то не забравяйте, че DryClean.bg е тук за да ви помогне да се справите с всяко предизвикателство.

Обадете ни се още днес и се насладете на неповторимите резултати, които убедени сме ще ви очароват.